Lučani – Porodice sa troje i više dece iz Lučana koje su do sada ostvarivale pravo na karticu „Cena minus za 3+“ od naredne godine će moći da koriste i mobilnu aplikaciju koja će im omogućiti da lakše ostvare popuste i druge pogodnosti koje aplikacija omogućava.

Kako je istakao predsednik Pokreta za decu Tri plus, Vladica Gavrilović, „aplikacija je inovativno tehničko rešenje i svi oni koji imaju ponosne kartice `3+` imaće mogućnost da se sa tom karticom registruju na aplikaciju `3+` od januara 2023.“

Predstavnici Tri plusa aplikaciju su prezentovali načelniku uprave, Srđanu Gagoviću i zameniku predsednika opštine Milošu Jovičiću. Kako se moglo čuti na promociji, postojaće lični QR kod za svakog roditelja koji je ostvario pravo na karticu, mogućnost besplatnog parkinga u svojoj lokalnoj samoupravi, razvijena društvena mreža u kojoj porodice sa troje i više dece mogu razmenjivati potrebne (nepotrebne ) stvari, poklanjati, mogućnost plaćanja računa sa popustom, onlajn pristup „Tri plus prodavnici” i svakodnevna obaveštenja o značajnim informacijama.

Čelni ljudi lokalne samouprave Lučana na obostrano zadovoljstvo i izuzetno korektnu dosadašnju saradnju nastavljaju i u 2023. godini saradnju sa Pokretom za decu Tri plus. Razmenivši iskustvo sa terena Tri plus je predložio opštinin Lučani i niz drugih mera u smislu pogodnosti za višedetne porodice. Kako je raspoloženje bilo pozitivno u pravcu da 2023. bude godina koja će porodice sa troje i više dece staviti kao prioritet prilikom kreiranja novog budžeta, na pomolu su noviteti koji će porodicama sa troje i više dece puno značiti.